Návrh vývoje nového produktu pro restauraci Gastrocentrum

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Novotný, Miroslav (Dissertant)
Other Authors: Korolkovová, Nina (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 59 s., 4

Cover

LEADER 01468ntm a22004097u 4500
001 zp7394
041 |a cze 
100 1 |a Novotný, Miroslav  |4 dis 
245 1 0 |a Návrh vývoje nového produktu pro restauraci Gastrocentrum 
246 |a The proposal of the development of the new product for the restaurant Gastrocentrum. 
260 |c 2008 
300 |a 59 s., 4 
500 |a Studijní obor: Marketing 
500 |a Studijní obor: Marketing 
500 |a Ústav: Vyšší odborná škola ekonomická 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics 
506 |a Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 07.12.2037 
653 |a Marketingový výzkum 
653 |a dotazník 
653 |a produkt 
653 |a cena 
653 |a propagace 
653 |a distribuce 
653 |a poziční mapa 
653 |a Marketing research 
653 |a questionnaire 
653 |a produkt 
653 |a price strategy 
653 |a publicity 
653 |a distribution 
653 |a positional map 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Korolkovová, Nina  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/5575  |y Plný text v Digitální knihovně UTB