|
|
|
|
LEADER |
01170ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp721 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Brodinová, Petra
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv rtuti na chemické složení bramborových hlíz
|
246 |
|
|
|a Influence of mercury on chemical constitution of potato tubers
|
260 |
|
|
|c 2005
|
300 |
|
|
|a 62 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie životního prostředí
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Enviromental technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav inženýrství ochrany životního prostředí
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a rtuť
|
653 |
|
|
|a brambory
|
653 |
|
|
|a škrob
|
653 |
|
|
|a hlíza
|
653 |
|
|
|a mercury
|
653 |
|
|
|a potato
|
653 |
|
|
|a starch
|
653 |
|
|
|a tuber
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Rop, Otakar
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/35583
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|