Vliv rtuti na chemické složení bramborových hlíz

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Brodinová, Petra (Dissertant)
Other Authors: Rop, Otakar (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2005
Subjects:
Physical Description: 62 s.

Cover

LEADER 01170ntm a22003377u 4500
001 zp721
041 |a cze 
100 1 |a Brodinová, Petra  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv rtuti na chemické složení bramborových hlíz 
246 |a Influence of mercury on chemical constitution of potato tubers 
260 |c 2005 
300 |a 62 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie životního prostředí 
500 |a Studijní obor: Enviromental technology 
500 |a Ústav: Ústav inženýrství ochrany životního prostředí 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a rtuť 
653 |a brambory 
653 |a škrob 
653 |a hlíza 
653 |a mercury 
653 |a potato 
653 |a starch 
653 |a tuber 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Rop, Otakar  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/35583  |y Plný text v Digitální knihovně UTB