|
|
|
|
LEADER |
01253ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp68690 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Ždímalová, Renáta
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vlastnosti oplatek vyrobených z mouky barevných pšenic
|
246 |
|
|
|a Properties of wafers prepared from colored-wheat flour
|
260 |
|
|
|c 2024
|
300 |
|
|
|a 58 s
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a barevné odrůdy pšenice
|
653 |
|
|
|a oplatky
|
653 |
|
|
|a složení zrna
|
653 |
|
|
|a antokyany
|
653 |
|
|
|a karotenoidy
|
653 |
|
|
|a coloured-grain wheat
|
653 |
|
|
|a wafers
|
653 |
|
|
|a grain composition
|
653 |
|
|
|a anthocyanins
|
653 |
|
|
|a carotenoids
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Šebestíková, Romana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/55111
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|