Vlastnosti oplatek vyrobených z mouky barevných pšenic

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ždímalová, Renáta (Dissertant)
Other Authors: Šebestíková, Romana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2024
Subjects:
Physical Description: 58 s

Cover

LEADER 01253ntm a22003617u 4500
001 zp68690
041 |a cze 
100 1 |a Ždímalová, Renáta  |4 dis 
245 1 0 |a Vlastnosti oplatek vyrobených z mouky barevných pšenic 
246 |a Properties of wafers prepared from colored-wheat flour 
260 |c 2024 
300 |a 58 s 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a barevné odrůdy pšenice 
653 |a oplatky 
653 |a složení zrna 
653 |a antokyany 
653 |a karotenoidy 
653 |a coloured-grain wheat 
653 |a wafers 
653 |a grain composition 
653 |a anthocyanins 
653 |a carotenoids 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Šebestíková, Romana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/55111  |y Plný text v Digitální knihovně UTB