|
|
|
|
LEADER |
01154ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp68688 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Štěpánek, Jiří
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv nepřímého UHT záhřevu na vybrané vlastnosti mléka
|
246 |
|
|
|a The impact of indirect UHT heating on selected milk properties
|
260 |
|
|
|c 2024
|
300 |
|
|
|a 48 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a UHT
|
653 |
|
|
|a vysokotepelné ošetření
|
653 |
|
|
|a trvanlivé mléko
|
653 |
|
|
|a UHT
|
653 |
|
|
|a ultra-high temperature treatment
|
653 |
|
|
|a long-life milk
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Kůrová, Vendula
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/55210
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|