Vliv použitých směsí kakaových bobů lišících se zemí původu na vlastnosti čokolády

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ležáková, Iva (Dissertant)
Other Authors: Šebestíková, Romana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2024
Subjects:
Physical Description: 57 s. (50 103)

Cover

LEADER 01359ntm a22003617u 4500
001 zp68684
041 |a cze 
100 1 |a Ležáková, Iva  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv použitých směsí kakaových bobů lišících se zemí původu na vlastnosti čokolády 
246 |a The influence of cocoa beans combinations differing in country of origin used on the properties of chocolate 
260 |c 2024 
300 |a 57 s. (50 103) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a čokoláda 
653 |a kakaovník 
653 |a kakaové boby 
653 |a výroba čokolády 
653 |a senzorické hodnocení 
653 |a chocolate 
653 |a cocoa tree 
653 |a cocoa beans 
653 |a chocolate production 
653 |a sensory evaluation 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Šebestíková, Romana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/55185  |y Plný text v Digitální knihovně UTB