Vlastnosti oplatek vyrobených z různých bezlepkových mouk

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Grimová, Michaela (Dissertant)
Other Authors: Burešová, Iva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2024
Subjects:
Physical Description: 56 s.(58 878 znaků)

Cover

LEADER 01214ntm a22003377u 4500
001 zp68677
041 |a cze 
100 1 |a Grimová, Michaela  |4 dis 
245 1 0 |a Vlastnosti oplatek vyrobených z různých bezlepkových mouk 
246 |a Characteristics of wafers produced from gluten-free flours of different botanical origin 
260 |c 2024 
300 |a 56 s.(58 878 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Rýžová mouka 
653 |a bezlepková strava 
653 |a lepek 
653 |a oplatky 
653 |a Rice flour 
653 |a gluten-free diet 
653 |a gluten 
653 |a wafers 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Burešová, Iva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/55661  |y Plný text v Digitální knihovně UTB