|
|
|
|
LEADER |
01217ntm a22003497u 4500 |
001 |
zp68524 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Polednová, Iveta
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Tvorba databáze NIR spekter pro různé druhy mas
|
246 |
|
|
|a Development of a database of NIR spectra for different meat species
|
260 |
|
|
|c 2024
|
300 |
|
|
|a 94 stran + 14 stran příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: -
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a barva
|
653 |
|
|
|a chemické složení
|
653 |
|
|
|a infračervená spektroskopie
|
653 |
|
|
|a kalibrační modely
|
653 |
|
|
|a maso
|
653 |
|
|
|a color
|
653 |
|
|
|a chemical composition
|
653 |
|
|
|a infrared spectroscopy
|
653 |
|
|
|a calibration models
|
653 |
|
|
|a meat
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Šenkýřová, Jana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/55301
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|