Tvorba databáze NIR spekter pro různé druhy mas

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Polednová, Iveta (Dissertant)
Other Authors: Šenkýřová, Jana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2024
Subjects:
Physical Description: 94 stran + 14 stran příloh

Cover

LEADER 01217ntm a22003497u 4500
001 zp68524
041 |a cze 
100 1 |a Polednová, Iveta  |4 dis 
245 1 0 |a Tvorba databáze NIR spekter pro různé druhy mas 
246 |a Development of a database of NIR spectra for different meat species 
260 |c 2024 
300 |a 94 stran + 14 stran příloh 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a barva 
653 |a chemické složení 
653 |a infračervená spektroskopie 
653 |a kalibrační modely 
653 |a maso 
653 |a color 
653 |a chemical composition 
653 |a infrared spectroscopy 
653 |a calibration models 
653 |a meat 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Šenkýřová, Jana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/55301  |y Plný text v Digitální knihovně UTB