|
|
|
|
LEADER |
01225ntm a22003257u 4500 |
001 |
zp68523 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Polášková, Šárka
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv nastavení strojních zařízení na reologické parametry čokoládových hmot a jejich skladování
|
246 |
|
|
|a The influence of machinery settings on the rheological parameters of chocolate masses and their storage
|
260 |
|
|
|c 2024
|
300 |
|
|
|a 93 s
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: -
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a čokoláda
|
653 |
|
|
|a strojní parametry
|
653 |
|
|
|a reologické parametry
|
653 |
|
|
|a skladování
|
653 |
|
|
|a chocolate
|
653 |
|
|
|a machine parametres
|
653 |
|
|
|a reologhical parametres
|
653 |
|
|
|a strorage
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Mlček, Jiří
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/55297
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|