Srovnání vybraných kvalitativních parametrů biopotravin a konvenčních potravin živočišného původu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vachoutová, Kristýna (Dissertant)
Other Authors: Míšková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2024
Subjects:
Physical Description: 93 s. (152 664 znaků).

Cover

LEADER 01279ntm a22003497u 4500
001 zp68518
041 |a cze 
100 1 |a Vachoutová, Kristýna  |4 dis 
245 1 0 |a Srovnání vybraných kvalitativních parametrů biopotravin a konvenčních potravin živočišného původu 
246 |a Comparison of selected quality parameters of organic and conventional food of animal origin 
260 |c 2024 
300 |a 93 s. (152 664 znaků). 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a vejce 
653 |a chov nosnic 
653 |a ekologické zemědělství 
653 |a karotenoidy 
653 |a těžké kovy 
653 |a eggs 
653 |a housing systems 
653 |a organic farming 
653 |a carotenoids 
653 |a heavy metals 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Míšková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/55952  |y Plný text v Digitální knihovně UTB