Vliv homogenizačního tlaku na funkční vlastnosti tavených sýrových omáček

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Nedbalová, Kateřina (Dissertant)
Other Authors: Kůrová, Vendula (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2024
Subjects:
Physical Description: 62 s.

Cover

LEADER 01257ntm a22003257u 4500
001 zp68515
041 |a cze 
100 1 |a Nedbalová, Kateřina  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv homogenizačního tlaku na funkční vlastnosti tavených sýrových omáček 
246 |a The impact of homogenization pressure on functional properties of processed cheese sauces 
260 |c 2024 
300 |a 62 s. 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Tavená sýrová omáčka 
653 |a vysokotlaká homogenizace 
653 |a homogenizační tlak 
653 |a funkční vlastnosti 
653 |a Processed cheese sauce 
653 |a high-pressure homogenization 
653 |a homogenization pressure 
653 |a functional properties 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Kůrová, Vendula  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/54716  |y Plný text v Digitální knihovně UTB