|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp68515 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Nedbalová, Kateřina
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Vliv homogenizačního tlaku na funkční vlastnosti tavených sýrových omáček
|
| 246 |
|
|
|a The impact of homogenization pressure on functional properties of processed cheese sauces
|
| 260 |
|
|
|c 2024
|
| 300 |
|
|
|a 62 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: -
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a Tavená sýrová omáčka
|
| 653 |
|
|
|a vysokotlaká homogenizace
|
| 653 |
|
|
|a homogenizační tlak
|
| 653 |
|
|
|a funkční vlastnosti
|
| 653 |
|
|
|a Processed cheese sauce
|
| 653 |
|
|
|a high-pressure homogenization
|
| 653 |
|
|
|a homogenization pressure
|
| 653 |
|
|
|a functional properties
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Kůrová, Vendula
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/54716
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|