|
|
|
|
LEADER |
01448ntm a22004697u 4500 |
001 |
zp68514 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Mrázová, Markéta
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Hodnocení českých medů z mikrobiologického hlediska
|
246 |
|
|
|a Microbiological Evaluation of Czech Honeys
|
260 |
|
|
|c 2024
|
300 |
|
|
|a 104 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: -
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a med
|
653 |
|
|
|a včela
|
653 |
|
|
|a včelařství
|
653 |
|
|
|a mikrobiota
|
653 |
|
|
|a sekvenace
|
653 |
|
|
|a antimikrobiální aktivita
|
653 |
|
|
|a MIC
|
653 |
|
|
|a antioxidační aktivita
|
653 |
|
|
|a Clostridium botulinum
|
653 |
|
|
|a včelí produkty
|
653 |
|
|
|a honey
|
653 |
|
|
|a bee
|
653 |
|
|
|a beekeeping
|
653 |
|
|
|a microbiota
|
653 |
|
|
|a sequencing
|
653 |
|
|
|a antimicrobial activity
|
653 |
|
|
|a MIC
|
653 |
|
|
|a antioxidant activity
|
653 |
|
|
|a Clostridium botulinum
|
653 |
|
|
|a bee products
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/55503
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|