Hodnocení českých medů z mikrobiologického hlediska

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Mrázová, Markéta (Dissertant)
Other Authors Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2024
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description104 s.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp68514
041 |a cze 
100 1 |a Mrázová, Markéta  |4 dis 
245 1 0 |a Hodnocení českých medů z mikrobiologického hlediska 
246 |a Microbiological Evaluation of Czech Honeys 
260 |c 2024 
300 |a 104 s. 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a med 
653 |a včela 
653 |a včelařství 
653 |a mikrobiota 
653 |a sekvenace 
653 |a antimikrobiální aktivita 
653 |a MIC 
653 |a antioxidační aktivita 
653 |a Clostridium botulinum 
653 |a včelí produkty 
653 |a honey 
653 |a bee 
653 |a beekeeping 
653 |a microbiota 
653 |a sequencing 
653 |a antimicrobial activity 
653 |a MIC 
653 |a antioxidant activity 
653 |a Clostridium botulinum 
653 |a bee products 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/55503  |y Plný text v Digitální knihovně UTB