Antioxidační aktivita a obsah polyfenolů v extraktech meduňky a hluchavky

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Gajárková, Jitka (Dissertant)
Other Authors: Škrovánková, Soňa (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2024
Subjects:
Physical Description: 77 s.

Cover

LEADER 01291ntm a22003977u 4500
001 zp68510
041 |a cze 
100 1 |a Gajárková, Jitka  |4 dis 
245 1 0 |a Antioxidační aktivita a obsah polyfenolů v extraktech meduňky a hluchavky 
246 |a Antioxidant Activity and Polyphenol Content in Lemon Balm and Dead Nettle Extracts 
260 |c 2024 
300 |a 77 s. 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a meduňka 
653 |a hluchavka 
653 |a polyfenoly 
653 |a antioxidační aktivita 
653 |a DPPH 
653 |a ABTS 
653 |a HPLC 
653 |a lemon balm 
653 |a white nettle 
653 |a polyphenols 
653 |a antioxidant activity 
653 |a DPPH 
653 |a ABTS 
653 |a HPLC 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Škrovánková, Soňa  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/56385  |y Plný text v Digitální knihovně UTB