Zapouzdření přírodních potravinářských barviv

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dudová, Pavlína (Dissertant)
Other Authors: Lapčík, Lubomír (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2024
Subjects:
Physical Description: 81 s.

Cover

LEADER 01285ntm a22003977u 4500
001 zp68508
041 |a cze 
100 1 |a Dudová, Pavlína  |4 dis 
245 1 0 |a Zapouzdření přírodních potravinářských barviv 
246 |a Encapsulation of natural food dyes 
260 |c 2024 
300 |a 81 s. 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a enkapsulace 
653 |a přírodní barviva 
653 |a lecitin 
653 |a malinový prášek 
653 |a chlorofyl 
653 |a betakaroten 
653 |a karboxymethylcelulóza 
653 |a Encapsulation 
653 |a Natural Colorants 
653 |a Lecithin 
653 |a Carboxymethylcellulose 
653 |a Raspberry Powder 
653 |a Chlorophyll 
653 |a Beta Carotene 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Lapčík, Lubomír  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/55370  |y Plný text v Digitální knihovně UTB