Vliv druhu kvasu a podmínek jeho přípravy na vlastnosti výrobku

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ďoubalová, Lucie (Dissertant)
Other Authors: Burešová, Iva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2024
Subjects:
Physical Description: 74 s.

Cover

LEADER 01393ntm a22003977u 4500
001 zp68507
041 |a cze 
100 1 |a Ďoubalová, Lucie  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv druhu kvasu a podmínek jeho přípravy na vlastnosti výrobku 
246 |a Effect of sourdough type and technology of its production on bread quality 
260 |c 2024 
300 |a 74 s. 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a žitný chléb 
653 |a žitný kvas 
653 |a sušený žitný kvas 
653 |a teplota fermentace 
653 |a doba skladování 
653 |a vlastnosti žitného těsta 
653 |a kvalita žitného chleba 
653 |a rye bread 
653 |a rye sourdough 
653 |a dried rye sourdough 
653 |a fermentation temperature 
653 |a storage time 
653 |a properties of rye dough 
653 |a quality of rye bread 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Burešová, Iva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/56380  |y Plný text v Digitální knihovně UTB