|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp68507 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Ďoubalová, Lucie
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Vliv druhu kvasu a podmínek jeho přípravy na vlastnosti výrobku
|
| 246 |
|
|
|a Effect of sourdough type and technology of its production on bread quality
|
| 260 |
|
|
|c 2024
|
| 300 |
|
|
|a 74 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: -
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a žitný chléb
|
| 653 |
|
|
|a žitný kvas
|
| 653 |
|
|
|a sušený žitný kvas
|
| 653 |
|
|
|a teplota fermentace
|
| 653 |
|
|
|a doba skladování
|
| 653 |
|
|
|a vlastnosti žitného těsta
|
| 653 |
|
|
|a kvalita žitného chleba
|
| 653 |
|
|
|a rye bread
|
| 653 |
|
|
|a rye sourdough
|
| 653 |
|
|
|a dried rye sourdough
|
| 653 |
|
|
|a fermentation temperature
|
| 653 |
|
|
|a storage time
|
| 653 |
|
|
|a properties of rye dough
|
| 653 |
|
|
|a quality of rye bread
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Burešová, Iva
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/56380
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|