Vliv ochucujících přísad na vybrané vlastnosti veganských omáček

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Cahelová, Kateřina (Dissertant)
Other Authors: Šenkýřová, Jana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2024
Subjects:
Physical Description: 95 s.

Cover

LEADER 01285ntm a22003737u 4500
001 zp68505
041 |a cze 
100 1 |a Cahelová, Kateřina  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv ochucujících přísad na vybrané vlastnosti veganských omáček 
246 |a The effect of flavouring ingredients on selected properties of vegan sauces 
260 |c 2024 
300 |a 95 s. 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a veganské studené omáčky 
653 |a snížený obsah tuku 
653 |a ochucovadla 
653 |a obsah polyfenolů 
653 |a textura 
653 |a reologie 
653 |a vegan cold sauces 
653 |a low fat content 
653 |a flavourings 
653 |a polyphenol content 
653 |a texture 
653 |a rheology 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Šenkýřová, Jana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/56533  |y Plný text v Digitální knihovně UTB