|
|
|
|
LEADER |
01535ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp68211 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Poláková, Karolína
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Netradiční ovoce jako zdroj aktivních látek pro výrobu kosmetiky
|
246 |
|
|
|a Non-traditional Fruits as a Source of Active Substances for the Production of Cosmetics
|
260 |
|
|
|c 2024
|
300 |
|
|
|a 51 s. (67 387 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Biomateriály a kosmetika
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Biomaterials and Cosmetics
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a kosmetika
|
653 |
|
|
|a transdermální prostup
|
653 |
|
|
|a polyfenoly
|
653 |
|
|
|a aktivní látky v kosmetice
|
653 |
|
|
|a netradiční ovoce
|
653 |
|
|
|a aronie černá
|
653 |
|
|
|a rakytník řešetlákový
|
653 |
|
|
|a cosmetics
|
653 |
|
|
|a transdermal penetration
|
653 |
|
|
|a polyphenols
|
653 |
|
|
|a active ingredients in cosmetics
|
653 |
|
|
|a non-traditional fruits
|
653 |
|
|
|a black chokeberry
|
653 |
|
|
|a sea buckthorn
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Černeková, Martina
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/56382
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|