|
|
|
|
LEADER |
01273ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp68093 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Jančaříková, Nela
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Aplikace a využití izotermální titrační mikrokalorimetrie
|
246 |
|
|
|a Application and use of Isothermal Titration Microcalorimetry
|
260 |
|
|
|c 2024
|
300 |
|
|
|a 52 s.(70 960 znaků, 9419 slov)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a analýza potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Chemistry and Analysis
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav chemie
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Izotermální titrační mikrokalorimetrie
|
653 |
|
|
|a molekulární interakce
|
653 |
|
|
|a vývoj nových léčiv
|
653 |
|
|
|a Isothermal titration microcalorimetry
|
653 |
|
|
|a molecular interactions
|
653 |
|
|
|a development of new medical products
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Prucková, Zdeňka
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/55685
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|