Výskyt genů antibiotické rezistence v drůbežím mase

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Himmerová, Adéla (Dissertant)
Other Authors Janalíková, Magda (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2024
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description83 s. (140 554 znaků)

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp68085
041 |a cze 
100 1 |a Himmerová, Adéla  |4 dis 
245 1 0 |a Výskyt genů antibiotické rezistence v drůbežím mase 
246 |a Antibiotic resistance genes in poultry meat 
260 |c 2024 
300 |a 83 s. (140 554 znaků) 
500 |a Studijní obor: Potravinářské biotechnologie a aplikovaná mikrobiologie 
500 |a Studijní obor: Food Biotechnology and Applied Microbiology 
500 |a Ústav: Ústav inženýrství ochrany životního prostředí 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a geny antibiotické rezistence 
653 |a drůbeží maso 
653 |a rezistentní bakterie 
653 |a PCR 
653 |a metoda 
653 |a antibiotic resistance genes 
653 |a poultry meat 
653 |a resistant bacteria 
653 |a polymerase chain reaction 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Janalíková, Magda  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/56038  |y Plný text v Digitální knihovně UTB