|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp68085 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Himmerová, Adéla
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Výskyt genů antibiotické rezistence v drůbežím mase
|
| 246 |
|
|
|a Antibiotic resistance genes in poultry meat
|
| 260 |
|
|
|c 2024
|
| 300 |
|
|
|a 83 s. (140 554 znaků)
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Potravinářské biotechnologie a aplikovaná mikrobiologie
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Biotechnology and Applied Microbiology
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav inženýrství ochrany životního prostředí
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a geny antibiotické rezistence
|
| 653 |
|
|
|a drůbeží maso
|
| 653 |
|
|
|a rezistentní bakterie
|
| 653 |
|
|
|a PCR
|
| 653 |
|
|
|a metoda
|
| 653 |
|
|
|a antibiotic resistance genes
|
| 653 |
|
|
|a poultry meat
|
| 653 |
|
|
|a resistant bacteria
|
| 653 |
|
|
|a polymerase chain reaction
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Janalíková, Magda
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/56038
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|