|
|
|
|
LEADER |
01502ntm a22004337u 4500 |
001 |
zp68080 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Vrba, Vojtěch
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Mikrobiota včel a prostředí jejich chovu
|
246 |
|
|
|a The Microbiota of Bees and Their Rearing Environment
|
260 |
|
|
|c 2024
|
300 |
|
|
|a 80 s. (133 399 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Potravinářské biotechnologie a aplikovaná mikrobiologie
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Biotechnology and Applied Microbiology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav inženýrství ochrany životního prostředí
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a včela medonosná
|
653 |
|
|
|a mikrobiom
|
653 |
|
|
|a včelí larva
|
653 |
|
|
|a pyl
|
653 |
|
|
|a mateří kašička
|
653 |
|
|
|a identifikace mikroorganismů
|
653 |
|
|
|a PCR
|
653 |
|
|
|a sekvenace
|
653 |
|
|
|a honeybee
|
653 |
|
|
|a microbiome
|
653 |
|
|
|a honeybee larva
|
653 |
|
|
|a bee bread
|
653 |
|
|
|a royal jelly
|
653 |
|
|
|a identification of microorganisms
|
653 |
|
|
|a PCR
|
653 |
|
|
|a sequencing
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/55183
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|