Rybí kolagen jako netradiční surovina pro přípravu želatina hydrolysátu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Nesládková, Barbora (Dissertant)
Other Authors: Mokrejš, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2024
Subjects:
Physical Description: 62 s.

Cover

LEADER 01482ntm a22003977u 4500
001 zp68079
041 |a cze 
100 1 |a Nesládková, Barbora  |4 dis 
245 1 0 |a Rybí kolagen jako netradiční surovina pro přípravu želatina hydrolysátu 
246 |a Fish Collagen as un Untraditional Source for Preparation of Gelatines and Hydrolysates 
260 |c 2024 
300 |a 62 s. 
500 |a Studijní obor: Potravinářské biotechnologie a aplikovaná mikrobiologie 
500 |a Studijní obor: Food Biotechnology and Applied Microbiology 
500 |a Ústav: Ústav inženýrství ochrany životního prostředí 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a želatina 
653 |a rybí želatina 
653 |a kolagen 
653 |a alternativní zdroje 
653 |a extrakční podmínky 
653 |a extrakce 
653 |a enzym 
653 |a gelatin 
653 |a fish gelatin 
653 |a collagen 
653 |a alternative sources. extraction conditions 
653 |a extraction 
653 |a enzyme 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mokrejš, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/55211  |y Plný text v Digitální knihovně UTB