|
|
|
|
LEADER |
01482ntm a22003977u 4500 |
001 |
zp68079 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Nesládková, Barbora
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Rybí kolagen jako netradiční surovina pro přípravu želatina hydrolysátu
|
246 |
|
|
|a Fish Collagen as un Untraditional Source for Preparation of Gelatines and Hydrolysates
|
260 |
|
|
|c 2024
|
300 |
|
|
|a 62 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Potravinářské biotechnologie a aplikovaná mikrobiologie
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Biotechnology and Applied Microbiology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav inženýrství ochrany životního prostředí
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a želatina
|
653 |
|
|
|a rybí želatina
|
653 |
|
|
|a kolagen
|
653 |
|
|
|a alternativní zdroje
|
653 |
|
|
|a extrakční podmínky
|
653 |
|
|
|a extrakce
|
653 |
|
|
|a enzym
|
653 |
|
|
|a gelatin
|
653 |
|
|
|a fish gelatin
|
653 |
|
|
|a collagen
|
653 |
|
|
|a alternative sources. extraction conditions
|
653 |
|
|
|a extraction
|
653 |
|
|
|a enzyme
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Mokrejš, Pavel
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/55211
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|