Genotypizace bakteriocinů u potravinářsky významných bakterií

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Boháčková, Monika (Dissertant)
Other Authors: Pleva, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2024
Subjects:
Physical Description: 56 s.

Cover

LEADER 01343ntm a22003617u 4500
001 zp68075
041 |a cze 
100 1 |a Boháčková, Monika  |4 dis 
245 1 0 |a Genotypizace bakteriocinů u potravinářsky významných bakterií 
246 |a Genotyping of bacteriocins by food bacteria 
260 |c 2024 
300 |a 56 s. 
500 |a Studijní obor: Potravinářské biotechnologie a aplikovaná mikrobiologie 
500 |a Studijní obor: Food Biotechnology and Applied Microbiology 
500 |a Ústav: Ústav inženýrství ochrany životního prostředí 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a bakteriociny 
653 |a genotypizace 
653 |a bakterie 
653 |a potravinářství 
653 |a antimikrobiální aktivita 
653 |a bacteriocins 
653 |a genotyping 
653 |a bacteria 
653 |a food industry 
653 |a antimicrobial activity 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Pleva, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/54923  |y Plný text v Digitální knihovně UTB