Stanovení polyfenolů a antioxidační aktivity v koření sumak

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Měrková, Natálie Sonia (Dissertant)
Other Authors: Sumczynski, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2024
Subjects:
Physical Description: 54 s. ( 74 406)

Cover

LEADER 01371ntm a22003857u 4500
001 zp68063
041 |a cze 
100 1 |a Měrková, Natálie Sonia  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení polyfenolů a antioxidační aktivity v koření sumak 
246 |a Determination of Polyphenols and Antioxidant Activity in Sumac Spice 
260 |c 2024 
300 |a 54 s. ( 74 406) 
500 |a Studijní obor: Gastronomické technologie 
500 |a Studijní obor: Gastronomy Technology 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a koření 
653 |a polyfenoly 
653 |a sumak 
653 |a Rhus coriaria 
653 |a antioxidační aktivita 
653 |a celkový obsah polyfenolů 
653 |a spices 
653 |a polyphenols 
653 |a sumac 
653 |a Rhus coriaria 
653 |a antioxidant activity 
653 |a total polyphenol content 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Sumczynski, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/56572  |y Plný text v Digitální knihovně UTB