|
|
|
|
LEADER |
01377ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp68054 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Martincová, Monika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Hodnocení výživy v nemocničním systému stravování
|
246 |
|
|
|a Nutrition Assessment in the Hospital Dietary System
|
260 |
|
|
|c 2024
|
300 |
|
|
|a 77 s. (93 055 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Gastronomické technologie
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Gastronomy Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a nemocnice
|
653 |
|
|
|a výživa
|
653 |
|
|
|a složky potravy
|
653 |
|
|
|a dietní systém
|
653 |
|
|
|a racionální dieta
|
653 |
|
|
|a stravování ve zdravotnických zařízeních
|
653 |
|
|
|a hospital
|
653 |
|
|
|a nutrition
|
653 |
|
|
|a food components
|
653 |
|
|
|a diet system
|
653 |
|
|
|a rational diet
|
653 |
|
|
|a meals in healthcare facilities
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Velichová, Helena
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/54957
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|