Hodnocení výživy v nemocničním systému stravování

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Martincová, Monika (Dissertant)
Other Authors: Velichová, Helena (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2024
Subjects:
Physical Description: 77 s. (93 055 znaků)

Cover

LEADER 01377ntm a22003857u 4500
001 zp68054
041 |a cze 
100 1 |a Martincová, Monika  |4 dis 
245 1 0 |a Hodnocení výživy v nemocničním systému stravování 
246 |a Nutrition Assessment in the Hospital Dietary System 
260 |c 2024 
300 |a 77 s. (93 055 znaků) 
500 |a Studijní obor: Gastronomické technologie 
500 |a Studijní obor: Gastronomy Technology 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a nemocnice 
653 |a výživa 
653 |a složky potravy 
653 |a dietní systém 
653 |a racionální dieta 
653 |a stravování ve zdravotnických zařízeních 
653 |a hospital 
653 |a nutrition 
653 |a food components 
653 |a diet system 
653 |a rational diet 
653 |a meals in healthcare facilities 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Velichová, Helena  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/54957  |y Plný text v Digitální knihovně UTB