Směsi hedvábného proteinu a polykaprolaktonu, jejich zpracování a možné aplikace

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Trtek, Adam (Dissertant)
Other Authors: Kocourková, Karolína (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2024
Subjects:
Physical Description: 113 s. (164 716 znaků)

Cover

LEADER 01305ntm a22003497u 4500
001 zp67990
041 |a cze 
100 1 |a Trtek, Adam  |4 dis 
245 1 0 |a Směsi hedvábného proteinu a polykaprolaktonu, jejich zpracování a možné aplikace 
246 |a Blends of Silk Protein and Polycaprolactone, Their Processing, and Potential Applications 
260 |c 2024 
300 |a 113 s. (164 716 znaků) 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav fyziky a mater. inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a polykaprolakton 
653 |a hedvábný protein 
653 |a krystalizace 
653 |a strukturované povrchy 
653 |a tkáňové inženýrství 
653 |a polycaprolactone 
653 |a silk protein 
653 |a crystallization 
653 |a textured surfaces 
653 |a tissue engineering 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Kocourková, Karolína  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/55299  |y Plný text v Digitální knihovně UTB