|
|
|
|
LEADER |
01448ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp66738 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Váňová, Kristýna
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Projekt zefektivnění současného systému stravovacích služeb ve vybrané společnosti
|
246 |
|
|
|a Project to Streamline the Current Food Service System in a Selected Company
|
260 |
|
|
|c 2024
|
300 |
|
|
|a 115 s. (167 862 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Podnikání ve službách cestovního ruchu
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Entrepreneurship in Tourism Services
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav podnikové ekonomiky
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a lázeňství
|
653 |
|
|
|a stravování v lázeňství
|
653 |
|
|
|a projekt
|
653 |
|
|
|a zefektivnění systému stravování
|
653 |
|
|
|a zaměstnanci
|
653 |
|
|
|a spa
|
653 |
|
|
|a food system in the spa sector
|
653 |
|
|
|a project
|
653 |
|
|
|a streamline of food system
|
653 |
|
|
|a employees
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Vaculčíková, Zuzana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/55608
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|