Projekt zefektivnění současného systému stravovacích služeb ve vybrané společnosti

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Váňová, Kristýna (Dissertant)
Other Authors: Vaculčíková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2024
Subjects:
spa
Physical Description: 115 s. (167 862 znaků)

Cover

LEADER 01448ntm a22003617u 4500
001 zp66738
041 |a cze 
100 1 |a Váňová, Kristýna  |4 dis 
245 1 0 |a Projekt zefektivnění současného systému stravovacích služeb ve vybrané společnosti 
246 |a Project to Streamline the Current Food Service System in a Selected Company 
260 |c 2024 
300 |a 115 s. (167 862 znaků) 
500 |a Studijní obor: Podnikání ve službách cestovního ruchu 
500 |a Studijní obor: Entrepreneurship in Tourism Services 
500 |a Ústav: Ústav podnikové ekonomiky 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics 
506 |a Bez omezení 
653 |a lázeňství 
653 |a stravování v lázeňství 
653 |a projekt 
653 |a zefektivnění systému stravování 
653 |a zaměstnanci 
653 |a spa 
653 |a food system in the spa sector 
653 |a project 
653 |a streamline of food system 
653 |a employees 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Vaculčíková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/55608  |y Plný text v Digitální knihovně UTB