|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp6627 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Hýžová, Jarmila
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Optimalizace výukových metod předmětu technologie zpracování masa v učňovském školství
|
| 246 |
|
|
|a Optimization of teaching methods used in the subject called Technology of meat processing in apprentice education
|
| 260 |
|
|
|c 2007
|
| 300 |
|
|
|a 54 s., 5.s.příloh.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Učitelství odborných předmětů pro SŠ
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Secondary School Teachers' Training in Specialized Subjects
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav pedagogických věd
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities
|
| 506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
| 653 |
|
|
|a technologie
|
| 653 |
|
|
|a zpracování masa
|
| 653 |
|
|
|a vyučovací metody
|
| 653 |
|
|
|a učňovská mládež
|
| 653 |
|
|
|a didaktické testy
|
| 653 |
|
|
|a exkurze
|
| 653 |
|
|
|a technology
|
| 653 |
|
|
|a meat processing
|
| 653 |
|
|
|a teaching methods
|
| 653 |
|
|
|a apprentice youth
|
| 653 |
|
|
|a didactical tests
|
| 653 |
|
|
|a excursion
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Rop, Otakar
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/3770
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|