Optimalizace výukových metod předmětu technologie zpracování masa v učňovském školství

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hýžová, Jarmila (Dissertant)
Other Authors: Rop, Otakar (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2007
Subjects:
Physical Description: 54 s., 5.s.příloh.

Cover

LEADER 01517ntm a22003857u 4500
001 zp6627
041 |a cze 
100 1 |a Hýžová, Jarmila  |4 dis 
245 1 0 |a Optimalizace výukových metod předmětu technologie zpracování masa v učňovském školství 
246 |a Optimization of teaching methods used in the subject called Technology of meat processing in apprentice education 
260 |c 2007 
300 |a 54 s., 5.s.příloh. 
500 |a Studijní obor: Učitelství odborných předmětů pro SŠ 
500 |a Studijní obor: Secondary School Teachers' Training in Specialized Subjects 
500 |a Ústav: Ústav pedagogických věd 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a technologie 
653 |a zpracování masa 
653 |a vyučovací metody 
653 |a učňovská mládež 
653 |a didaktické testy 
653 |a exkurze 
653 |a technology 
653 |a meat processing 
653 |a teaching methods 
653 |a apprentice youth 
653 |a didactical tests 
653 |a excursion 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Rop, Otakar  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/3770  |y Plný text v Digitální knihovně UTB