|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp65587 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Vilišová, Karolína
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Analýza minerálních prvků netradičních mouk
|
| 246 |
|
|
|a Analysis of Mineral and Trace Elements in Non-Traditional Flour
|
| 260 |
|
|
|c 2023
|
| 300 |
|
|
|a 64 s.+5 s. příloh (78760 znak)
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a netradiční mouka
|
| 653 |
|
|
|a banánová mouka
|
| 653 |
|
|
|a dýňová mouka
|
| 653 |
|
|
|a lněná mouka
|
| 653 |
|
|
|a ostropestřcová mouka
|
| 653 |
|
|
|a hroznová mouka
|
| 653 |
|
|
|a in vitro stravitelnost
|
| 653 |
|
|
|a minerální prvek
|
| 653 |
|
|
|a stopový prvek
|
| 653 |
|
|
|a ICP-MS
|
| 653 |
|
|
|a non-traditional flour
|
| 653 |
|
|
|a banana flour
|
| 653 |
|
|
|a pumpkin flour
|
| 653 |
|
|
|a flax seed flour
|
| 653 |
|
|
|a milk thistle flour
|
| 653 |
|
|
|a grapeseed flour
|
| 653 |
|
|
|a in vitro digestibility
|
| 653 |
|
|
|a mineral element
|
| 653 |
|
|
|a trace element
|
| 653 |
|
|
|a IPC-MS
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Sumczynski, Daniela
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/54155
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|