|
|
|
|
LEADER |
01625ntm a22004817u 4500 |
001 |
zp65587 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Vilišová, Karolína
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Analýza minerálních prvků netradičních mouk
|
246 |
|
|
|a Analysis of Mineral and Trace Elements in Non-Traditional Flour
|
260 |
|
|
|c 2023
|
300 |
|
|
|a 64 s.+5 s. příloh (78760 znak)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a netradiční mouka
|
653 |
|
|
|a banánová mouka
|
653 |
|
|
|a dýňová mouka
|
653 |
|
|
|a lněná mouka
|
653 |
|
|
|a ostropestřcová mouka
|
653 |
|
|
|a hroznová mouka
|
653 |
|
|
|a in vitro stravitelnost
|
653 |
|
|
|a minerální prvek
|
653 |
|
|
|a stopový prvek
|
653 |
|
|
|a ICP-MS
|
653 |
|
|
|a non-traditional flour
|
653 |
|
|
|a banana flour
|
653 |
|
|
|a pumpkin flour
|
653 |
|
|
|a flax seed flour
|
653 |
|
|
|a milk thistle flour
|
653 |
|
|
|a grapeseed flour
|
653 |
|
|
|a in vitro digestibility
|
653 |
|
|
|a mineral element
|
653 |
|
|
|a trace element
|
653 |
|
|
|a IPC-MS
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Sumczynski, Daniela
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/54155
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|