Analýza minerálních prvků netradičních mouk

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vilišová, Karolína (Dissertant)
Other Authors: Sumczynski, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2023
Subjects:
Physical Description: 64 s.+5 s. příloh (78760 znak)

Cover

LEADER 01625ntm a22004817u 4500
001 zp65587
041 |a cze 
100 1 |a Vilišová, Karolína  |4 dis 
245 1 0 |a Analýza minerálních prvků netradičních mouk 
246 |a Analysis of Mineral and Trace Elements in Non-Traditional Flour 
260 |c 2023 
300 |a 64 s.+5 s. příloh (78760 znak) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a netradiční mouka 
653 |a banánová mouka 
653 |a dýňová mouka 
653 |a lněná mouka 
653 |a ostropestřcová mouka 
653 |a hroznová mouka 
653 |a in vitro stravitelnost 
653 |a minerální prvek 
653 |a stopový prvek 
653 |a ICP-MS 
653 |a non-traditional flour 
653 |a banana flour 
653 |a pumpkin flour 
653 |a flax seed flour 
653 |a milk thistle flour 
653 |a grapeseed flour 
653 |a in vitro digestibility 
653 |a mineral element 
653 |a trace element 
653 |a IPC-MS 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Sumczynski, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/54155  |y Plný text v Digitální knihovně UTB