Zařazení regionálních potravina a biopotravin do stravování dětí předškolního a školního věku

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Urbanczyková, Ivana (Dissertant)
Other Authors: Míšková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2023
Subjects:
Physical Description: 71 s.

Cover

LEADER 01338ntm a22003377u 4500
001 zp65586
041 |a cze 
100 1 |a Urbanczyková, Ivana  |4 dis 
245 1 0 |a Zařazení regionálních potravina a biopotravin do stravování dětí předškolního a školního věku 
246 |a Regional and organic food inclusion to catering for preschool age and school-age childrenRegionální potravin 
260 |c 2023 
300 |a 71 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a výživová doporučení 
653 |a výživová pyramida 
653 |a regionální potravina 
653 |a biopotravina 
653 |a nutritional recommendations 
653 |a nutritional pyramid 
653 |a regional food 
653 |a organic food 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Míšková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/54157  |y Plný text v Digitální knihovně UTB