|
|
|
|
LEADER |
01411ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp65584 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Slanicay, Gabriel
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Mikrobiologická analýza ovocných šťáv v závislosti na technologickém ošetření
|
246 |
|
|
|a Microbiological Analysis of Fruit Juices Depending on Technological Treatment
|
260 |
|
|
|c 2023
|
300 |
|
|
|a 68 s. (10809 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a višňová šťáva
|
653 |
|
|
|a jablečná šťáva
|
653 |
|
|
|a ovocný koncentrát
|
653 |
|
|
|a pasterace
|
653 |
|
|
|a mikrobiologická analýza
|
653 |
|
|
|a sekvenace DNA
|
653 |
|
|
|a cherry juice
|
653 |
|
|
|a apple juice
|
653 |
|
|
|a fruit concentrate
|
653 |
|
|
|a pasteurization
|
653 |
|
|
|a microbiological analysis
|
653 |
|
|
|a DNA sequencing
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/54034
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|