Mikrobiologická analýza ovocných šťáv v závislosti na technologickém ošetření

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Slanicay, Gabriel (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2023
Subjects:
Physical Description: 68 s. (10809 znaků)

Cover

LEADER 01411ntm a22003857u 4500
001 zp65584
041 |a cze 
100 1 |a Slanicay, Gabriel  |4 dis 
245 1 0 |a Mikrobiologická analýza ovocných šťáv v závislosti na technologickém ošetření 
246 |a Microbiological Analysis of Fruit Juices Depending on Technological Treatment 
260 |c 2023 
300 |a 68 s. (10809 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a višňová šťáva 
653 |a jablečná šťáva 
653 |a ovocný koncentrát 
653 |a pasterace 
653 |a mikrobiologická analýza 
653 |a sekvenace DNA 
653 |a cherry juice 
653 |a apple juice 
653 |a fruit concentrate 
653 |a pasteurization 
653 |a microbiological analysis 
653 |a DNA sequencing 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/54034  |y Plný text v Digitální knihovně UTB