|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp65584 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Slanicay, Gabriel
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Mikrobiologická analýza ovocných šťáv v závislosti na technologickém ošetření
|
| 246 |
|
|
|a Microbiological Analysis of Fruit Juices Depending on Technological Treatment
|
| 260 |
|
|
|c 2023
|
| 300 |
|
|
|a 68 s. (10809 znaků)
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a višňová šťáva
|
| 653 |
|
|
|a jablečná šťáva
|
| 653 |
|
|
|a ovocný koncentrát
|
| 653 |
|
|
|a pasterace
|
| 653 |
|
|
|a mikrobiologická analýza
|
| 653 |
|
|
|a sekvenace DNA
|
| 653 |
|
|
|a cherry juice
|
| 653 |
|
|
|a apple juice
|
| 653 |
|
|
|a fruit concentrate
|
| 653 |
|
|
|a pasteurization
|
| 653 |
|
|
|a microbiological analysis
|
| 653 |
|
|
|a DNA sequencing
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/54034
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|