Konkurenceschopnost vybrané kategorie produktů koření a kořenících směsí v maloobchodě

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hubáčková, Alena (Dissertant)
Other Authors: Harantová, Lenka (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2023
Subjects:
Physical Description: 125 s.

Cover

LEADER 01447ntm a22003857u 4500
001 zp65513
041 |a cze 
100 1 |a Hubáčková, Alena  |4 dis 
245 1 0 |a Konkurenceschopnost vybrané kategorie produktů koření a kořenících směsí v maloobchodě 
246 |a Competitiveness in the Selected Category of Spices and Spice Mixes in Retail Trade 
260 |c 2023 
300 |a 125 s. 
500 |a Studijní obor: Marketingová komunikace 
500 |a Studijní obor: Marketing Communications 
500 |a Ústav: Ústav marketingových komunikací 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications 
506 |a Bez omezení 
653 |a Konkurenceschopnost 
653 |a koření 
653 |a místo prodeje 
653 |a maloobchod 
653 |a druhotné umístění 
653 |a spotřebitel 
653 |a Competitiveness 
653 |a Spices 
653 |a Point of Sale 
653 |a Retail 
653 |a Secondary Positioning 
653 |a Consumer 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Harantová, Lenka  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/53103  |y Plný text v Digitální knihovně UTB