Zpracování drůbežích tkání na kolagenní produkty

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Strauch, Radek Adam (Dissertant)
Other Authors: Mokrejš, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2024
Subjects:
Physical Description: 103 s.

Cover

LEADER 01277ntm a22003977u 4500
001 zp65451
041 |a cze 
100 1 |a Strauch, Radek Adam  |4 dis 
245 1 0 |a Zpracování drůbežích tkání na kolagenní produkty 
246 |a Processing of Poultry Tissues into Collagen Products 
260 |c 2024 
300 |a 103 s. 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav inženýrství polymerů 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Kachní žaludky 
653 |a kolagen 
653 |a želatina 
653 |a extrakce 
653 |a enzym 
653 |a procesní podmínky 
653 |a faktorové pokusy 
653 |a Duck gizzards 
653 |a collagen 
653 |a gelatin 
653 |a extraction 
653 |a enzyme 
653 |a process conditions 
653 |a design of experiments 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Mokrejš, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/56159  |y Plný text v Digitální knihovně UTB