Charakteristika aromatických látek ve výběrové plantážní kávě připravené různými způsoby

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vlková, Nikola (Dissertant)
Other Authors: Lapčíková, Barbora (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2023
Subjects:
Physical Description: 90 s.

Cover

LEADER 01411ntm a22004217u 4500
001 zp65446
041 |a cze 
100 1 |a Vlková, Nikola  |4 dis 
245 1 0 |a Charakteristika aromatických látek ve výběrové plantážní kávě připravené různými způsoby 
246 |a Characteristion of aromatic compounds in selected plantation coffee prepared by different methods 
260 |c 2023 
300 |a 90 s. 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a káva 
653 |a aromatické látky 
653 |a GC-MS 
653 |a kofein 
653 |a HPLC 
653 |a antioxidační aktivita 
653 |a DPPH 
653 |a polyfenolické látky 
653 |a coffee 
653 |a aromatic substances 
653 |a GC-MS 
653 |a caffeine 
653 |a HPLC 
653 |a antioxidant activity 
653 |a DPPH 
653 |a polyphenolic substances 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Lapčíková, Barbora  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/53546  |y Plný text v Digitální knihovně UTB