Stanovení vybraných nutričních parametrů bezlepkových vloček před a po jejich stravitelnosti

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Tomášková, Lenka (Dissertant)
Other Authors: Sumczynski, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2023
Subjects:
Physical Description: 79 s. (99 249 znaků)

Cover

LEADER 01470ntm a22004457u 4500
001 zp65445
041 |a cze 
100 1 |a Tomášková, Lenka  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení vybraných nutričních parametrů bezlepkových vloček před a po jejich stravitelnosti 
246 |a Determination of Selected Nutritional Parameters of Gluten-Free Flakes Before and After Digestibility 
260 |c 2023 
300 |a 79 s. (99 249 znaků) 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a vloćka 
653 |a in vitro stravitelnost 
653 |a amarant 
653 |a rýže 
653 |a pohanka 
653 |a oves 
653 |a jáhly 
653 |a polyfenoly 
653 |a antioxidační aktivita 
653 |a flake 
653 |a in vitro digestibility 
653 |a amaranth 
653 |a rice 
653 |a buckwheat 
653 |a oats 
653 |a millet 
653 |a polyphenols 
653 |a antioxidant activity 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Sumczynski, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/53773  |y Plný text v Digitální knihovně UTB