|
|
|
|
LEADER |
01470ntm a22004457u 4500 |
001 |
zp65445 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Tomášková, Lenka
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Stanovení vybraných nutričních parametrů bezlepkových vloček před a po jejich stravitelnosti
|
246 |
|
|
|a Determination of Selected Nutritional Parameters of Gluten-Free Flakes Before and After Digestibility
|
260 |
|
|
|c 2023
|
300 |
|
|
|a 79 s. (99 249 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: -
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a vloćka
|
653 |
|
|
|a in vitro stravitelnost
|
653 |
|
|
|a amarant
|
653 |
|
|
|a rýže
|
653 |
|
|
|a pohanka
|
653 |
|
|
|a oves
|
653 |
|
|
|a jáhly
|
653 |
|
|
|a polyfenoly
|
653 |
|
|
|a antioxidační aktivita
|
653 |
|
|
|a flake
|
653 |
|
|
|a in vitro digestibility
|
653 |
|
|
|a amaranth
|
653 |
|
|
|a rice
|
653 |
|
|
|a buckwheat
|
653 |
|
|
|a oats
|
653 |
|
|
|a millet
|
653 |
|
|
|a polyphenols
|
653 |
|
|
|a antioxidant activity
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Sumczynski, Daniela
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/53773
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|