|
|
|
|
LEADER |
01237ntm a22003497u 4500 |
001 |
zp65443 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Šenk, Radoslav
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Možnosti maskování vařivé příchutě ve sterilovaných tavených sýrech
|
246 |
|
|
|a Possibilities of cooked flavour masking in sterilized processd cheese
|
260 |
|
|
|c 2023
|
300 |
|
|
|a 73 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: -
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a tavený sýr
|
653 |
|
|
|a sterilace
|
653 |
|
|
|a Maillardova reakce
|
653 |
|
|
|a vařivá příchuť
|
653 |
|
|
|a ochucující složky
|
653 |
|
|
|a processed cheese
|
653 |
|
|
|a sterilization
|
653 |
|
|
|a Maillard reaction
|
653 |
|
|
|a cooking flavor
|
653 |
|
|
|a flavoring components
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Lazárková, Zuzana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/53549
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|