Možnosti maskování vařivé příchutě ve sterilovaných tavených sýrech

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šenk, Radoslav (Dissertant)
Other Authors: Lazárková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2023
Subjects:
Physical Description: 73 s.

Cover

LEADER 01237ntm a22003497u 4500
001 zp65443
041 |a cze 
100 1 |a Šenk, Radoslav  |4 dis 
245 1 0 |a Možnosti maskování vařivé příchutě ve sterilovaných tavených sýrech 
246 |a Possibilities of cooked flavour masking in sterilized processd cheese 
260 |c 2023 
300 |a 73 s. 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a tavený sýr 
653 |a sterilace 
653 |a Maillardova reakce 
653 |a vařivá příchuť 
653 |a ochucující složky 
653 |a processed cheese 
653 |a sterilization 
653 |a Maillard reaction 
653 |a cooking flavor 
653 |a flavoring components 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Lazárková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/53549  |y Plný text v Digitální knihovně UTB