Vliv pridavku furcellaranu a draselnych tavicich soli na konzistenci tavenych syru

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Peníšková, Iva (Dissertant)
Other Authors: Salek, Richardos Nikolaos (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2023
Subjects:
Physical Description: 76 s.

Cover

LEADER 01283ntm a22003497u 4500
001 zp65438
041 |a cze 
100 1 |a Peníšková, Iva  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv pridavku furcellaranu a draselnych tavicich soli na konzistenci tavenych syru 
246 |a The effect of the addition of furcellaran and potassium emulsifying salts on the consistency of processed cheeses 
260 |c 2023 
300 |a 76 s. 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a taveny syr 
653 |a draselne tavici soli 
653 |a hydrokoloidy 
653 |a furcellaran 
653 |a konzistence 
653 |a Processed cheese 
653 |a pottasium based emulsifying salts 
653 |a hydrocolloids 
653 |a furcellaran 
653 |a consistency 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Salek, Richardos Nikolaos  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/53639  |y Plný text v Digitální knihovně UTB