|
|
|
|
LEADER |
01304ntm a22003737u 4500 |
001 |
zp65437 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Navrátilová, Jiřina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Posouzení vybraných parametrů v různých druzích medu
|
246 |
|
|
|a Assessment of selected parameters in different types of honey
|
260 |
|
|
|c 2023
|
300 |
|
|
|a 68 s
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: -
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a med
|
653 |
|
|
|a voda
|
653 |
|
|
|a konduktivita
|
653 |
|
|
|a titrační kyselost
|
653 |
|
|
|a stanovení obsahu glukózy a fruktózy
|
653 |
|
|
|a stanovení prolinu
|
653 |
|
|
|a honey
|
653 |
|
|
|a water
|
653 |
|
|
|a conductivity
|
653 |
|
|
|a titration and active acidity
|
653 |
|
|
|a determination of glucose and fructose content
|
653 |
|
|
|a determination of proline
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Šenkýřová, Jana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/53638
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|