|
|
|
|
LEADER |
01092ntm a22003017u 4500 |
001 |
zp65433 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Maťátko, Václav
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv použitého tuku na kvalitu sušenek vyrobených ze zrna barevné pšenice
|
246 |
|
|
|a Effect of fat type on the quality of the biscuits prepared from colored wheat grain
|
260 |
|
|
|c 2023
|
300 |
|
|
|a 54 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: -
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a barevná pšenice
|
653 |
|
|
|a druhy tuků
|
653 |
|
|
|a textura
|
653 |
|
|
|a colored wheat
|
653 |
|
|
|a types of fat
|
653 |
|
|
|a texture
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Burešová, Iva
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/53643
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|