Vliv použitého tuku na kvalitu sušenek vyrobených ze zrna barevné pšenice

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Maťátko, Václav (Dissertant)
Other Authors: Burešová, Iva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2023
Subjects:
Physical Description: 54 s.

Cover

LEADER 01092ntm a22003017u 4500
001 zp65433
041 |a cze 
100 1 |a Maťátko, Václav  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv použitého tuku na kvalitu sušenek vyrobených ze zrna barevné pšenice 
246 |a Effect of fat type on the quality of the biscuits prepared from colored wheat grain 
260 |c 2023 
300 |a 54 s. 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a barevná pšenice 
653 |a druhy tuků 
653 |a textura 
653 |a colored wheat 
653 |a types of fat 
653 |a texture 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Burešová, Iva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/53643  |y Plný text v Digitální knihovně UTB