|
|
|
|
LEADER |
01259ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp65431 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Kunetková, Tereza
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Emulze stabilizované komplexem protein-polysacharid
|
246 |
|
|
|a Emulsions Stabilized with Protein-Polysaccharide Complex
|
260 |
|
|
|c 2023
|
300 |
|
|
|a 49 s. (63 334 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Biomateriály a kosmetika
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Biomaterials and Cosmetics
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a emulze
|
653 |
|
|
|a stabilita
|
653 |
|
|
|a komplex
|
653 |
|
|
|a kaseinát sodný
|
653 |
|
|
|a chitosan
|
653 |
|
|
|a emulsion
|
653 |
|
|
|a stability
|
653 |
|
|
|a complex
|
653 |
|
|
|a sodium caseinate
|
653 |
|
|
|a chitosan
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Kašpárková, Věra
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/53853
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|