|
|
|
|
LEADER |
01131ntm a22003257u 4500 |
001 |
zp65425 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Kadavá, Barbora
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv tvrdosti vody na obsah polyfenolů a vitaminu C v matcha čajích
|
246 |
|
|
|a Effect of watter hardness on polyphenols and vitamin C content in Matcha tea
|
260 |
|
|
|c 2023
|
300 |
|
|
|a 82 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: -
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a matcha
|
653 |
|
|
|a polyfenoly
|
653 |
|
|
|a vitamin C
|
653 |
|
|
|a mineralizace vod
|
653 |
|
|
|a matcha
|
653 |
|
|
|a polyphenols
|
653 |
|
|
|a vitamin C
|
653 |
|
|
|a water mineralization
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Bučková, Martina
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/53648
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|