Vliv tvrdosti vody na obsah polyfenolů a vitaminu C v matcha čajích

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kadavá, Barbora (Dissertant)
Other Authors: Bučková, Martina (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2023
Subjects:
Physical Description: 82 s.

Cover

LEADER 01131ntm a22003257u 4500
001 zp65425
041 |a cze 
100 1 |a Kadavá, Barbora  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv tvrdosti vody na obsah polyfenolů a vitaminu C v matcha čajích 
246 |a Effect of watter hardness on polyphenols and vitamin C content in Matcha tea 
260 |c 2023 
300 |a 82 s. 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a matcha 
653 |a polyfenoly 
653 |a vitamin C 
653 |a mineralizace vod 
653 |a matcha 
653 |a polyphenols 
653 |a vitamin C 
653 |a water mineralization 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Bučková, Martina  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/53648  |y Plný text v Digitální knihovně UTB