Možnosti aplikace syrovátkových bílkovin do hovězích šunek

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Doubrava, Jiří (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2023
Subjects:
WPC
ham
Physical Description: 40 s.

Cover

LEADER 01082ntm a22003257u 4500
001 zp65418
041 |a cze 
100 1 |a Doubrava, Jiří  |4 dis 
245 1 0 |a Možnosti aplikace syrovátkových bílkovin do hovězích šunek 
246 |a The possibilities of applying whey proteins to beef hams 
260 |c 2023 
300 |a 40 s. 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a hovězí maso 
653 |a syrovátkové bílkoviny 
653 |a WPC 
653 |a šunka 
653 |a beef 
653 |a whey proteins 
653 |a WPC 
653 |a ham 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/53647  |y Plný text v Digitální knihovně UTB