|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp65407 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Pakhofferová, Tereza
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Vybrané směsi sodných a draselných tavicích solí a jejich vliv na konzistenci tavených sýrů
|
| 246 |
|
|
|a Selected mixtures of sodium and potassium emulsifying salts and their effect on the consistency of processed cheeses
|
| 260 |
|
|
|c 2023
|
| 300 |
|
|
|a 87 s.(121 544)
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: -
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a Tavený sýr
|
| 653 |
|
|
|a tavení směsi
|
| 653 |
|
|
|a tavicí soli
|
| 653 |
|
|
|a textura
|
| 653 |
|
|
|a tvrdost
|
| 653 |
|
|
|a roztíratelnost
|
| 653 |
|
|
|a reometrie
|
| 653 |
|
|
|a Processed cheese
|
| 653 |
|
|
|a mixture melting
|
| 653 |
|
|
|a melting salts
|
| 653 |
|
|
|a texture
|
| 653 |
|
|
|a hardness
|
| 653 |
|
|
|a spreadability
|
| 653 |
|
|
|a rheometry
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Salek, Richardos Nikolaos
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/53776
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|