Vybrané směsi sodných a draselných tavicích solí a jejich vliv na konzistenci tavených sýrů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pakhofferová, Tereza (Dissertant)
Other Authors: Salek, Richardos Nikolaos (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2023
Subjects:
Physical Description: 87 s.(121 544)

Cover

LEADER 01394ntm a22003977u 4500
001 zp65407
041 |a cze 
100 1 |a Pakhofferová, Tereza  |4 dis 
245 1 0 |a Vybrané směsi sodných a draselných tavicích solí a jejich vliv na konzistenci tavených sýrů 
246 |a Selected mixtures of sodium and potassium emulsifying salts and their effect on the consistency of processed cheeses 
260 |c 2023 
300 |a 87 s.(121 544) 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Tavený sýr 
653 |a tavení směsi 
653 |a tavicí soli 
653 |a textura 
653 |a tvrdost 
653 |a roztíratelnost 
653 |a reometrie 
653 |a Processed cheese 
653 |a mixture melting 
653 |a melting salts 
653 |a texture 
653 |a hardness 
653 |a spreadability 
653 |a rheometry 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Salek, Richardos Nikolaos  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/53776  |y Plný text v Digitální knihovně UTB