Vliv zpracování a složení náplně čokoládových pralinek na jejich výslednou kvalitu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Neuwirth, Vojtěch (Dissertant)
Other Authors: Lapčíková, Barbora (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2023
Subjects:
DSC
TPA
Physical Description: 74 s.

Cover

LEADER 01681ntm a22005177u 4500
001 zp65406
041 |a cze 
100 1 |a Neuwirth, Vojtěch  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv zpracování a složení náplně čokoládových pralinek na jejich výslednou kvalitu 
246 |a The effect of the processing and composition of the filling of chocolate pralines on their final quality 
260 |c 2023 
300 |a 74 s. 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a čokoládový bonbon 
653 |a MAG DAG 
653 |a emulze O/V 
653 |a guar gum 
653 |a mléčná bílkovina 
653 |a vývoj receptury 
653 |a vývoj technologického postupu 
653 |a DSC 
653 |a TPA 
653 |a reologie 
653 |a mikrobiologie 
653 |a senzorická analýza 
653 |a filled chocolates 
653 |a MAG DAG 
653 |a emulsion O/W 
653 |a guar gum 
653 |a dairy proteins 
653 |a recipe development 
653 |a technological process development 
653 |a DSC 
653 |a TPA 
653 |a rheology 
653 |a microbiology 
653 |a sensory analysis 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Lapčíková, Barbora  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/53554  |y Plný text v Digitální knihovně UTB