|
|
|
|
LEADER |
01425ntm a22004217u 4500 |
001 |
zp65404 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Martináková, Lucie
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Stanovení obsahu polyfenolů a antioxidační aktivity v procesu výroby netradičních vloček
|
246 |
|
|
|a Determination of Polyphenol Content and Antioxidant Activity in the Production of Non-traditional Flakes
|
260 |
|
|
|c 2023
|
300 |
|
|
|a 61 (89 379) znaků
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: -
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a rýže
|
653 |
|
|
|a divoká rýže
|
653 |
|
|
|a Oryza sativa
|
653 |
|
|
|a Zizania aquatica
|
653 |
|
|
|a vločka
|
653 |
|
|
|a polyfenoly
|
653 |
|
|
|a antioxidační aktivita
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
653 |
|
|
|a rice
|
653 |
|
|
|a wild rice
|
653 |
|
|
|a Oryza sativa
|
653 |
|
|
|a Zizania aquatica
|
653 |
|
|
|a flake
|
653 |
|
|
|a polyphenols
|
653 |
|
|
|a antioxidant activity
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Sumczynski, Daniela
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/53547
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|