Stanovení obsahu polyfenolů a antioxidační aktivity v procesu výroby netradičních vloček

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Martináková, Lucie (Dissertant)
Other Authors: Sumczynski, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2023
Subjects:
Physical Description: 61 (89 379) znaků

Cover

LEADER 01425ntm a22004217u 4500
001 zp65404
041 |a cze 
100 1 |a Martináková, Lucie  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení obsahu polyfenolů a antioxidační aktivity v procesu výroby netradičních vloček 
246 |a Determination of Polyphenol Content and Antioxidant Activity in the Production of Non-traditional Flakes 
260 |c 2023 
300 |a 61 (89 379) znaků 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a rýže 
653 |a divoká rýže 
653 |a Oryza sativa 
653 |a Zizania aquatica 
653 |a vločka 
653 |a polyfenoly 
653 |a antioxidační aktivita 
653 |a HPLC 
653 |a rice 
653 |a wild rice 
653 |a Oryza sativa 
653 |a Zizania aquatica 
653 |a flake 
653 |a polyphenols 
653 |a antioxidant activity 
653 |a HPLC 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Sumczynski, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/53547  |y Plný text v Digitální knihovně UTB