|
|
|
|
LEADER |
01295ntm a22003497u 4500 |
001 |
zp65120 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Golová, Iveta
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Projekt zvýšení spokojenosti zákazníků Bistra
|
246 |
|
|
|a The Project of Enhancement of Customer´s Satifaction in Bistro
|
260 |
|
|
|c 2024
|
300 |
|
|
|a 85 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Design management
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Design Management
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav managementu a marketingu
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a zákazník
|
653 |
|
|
|a spokojenost zákazníka
|
653 |
|
|
|a zvýšení spokojenosti zákazníka
|
653 |
|
|
|a služby
|
653 |
|
|
|a gastronomie
|
653 |
|
|
|a Customer
|
653 |
|
|
|a Customer Satisfaction
|
653 |
|
|
|a Increasing Customer Satifaction
|
653 |
|
|
|a Gastronomy
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Pilík, Michal
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/54760
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|