Možnosti přenosu antibiotické rezistence u grampozitivních koků izolovaných z drůbeže

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šimčíková, Soňa (Dissertant)
Other Authors: Purevdorj, Khatantuul (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2023
Subjects:
Physical Description: 62 s

Cover

LEADER 01422ntm a22003617u 4500
001 zp64723
041 |a cze 
100 1 |a Šimčíková, Soňa  |4 dis 
245 1 0 |a Možnosti přenosu antibiotické rezistence u grampozitivních koků izolovaných z drůbeže 
246 |a Transmission mechanisms of antibiotic resistance in gram-positive cocci isolated from poultry 
260 |c 2023 
300 |a 62 s 
500 |a Studijní obor: Potravinářské biotechnologie a aplikovaná mikrobiologie 
500 |a Studijní obor: Food Biotechnology and Applied Microbiology 
500 |a Ústav: Ústav inženýrství ochrany životního prostředí 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a antibiotikum 
653 |a antibiotická rezistence 
653 |a Enterococcus 
653 |a Staphylococcus 
653 |a drůbež 
653 |a antibiotics 
653 |a antibiotic resistence 
653 |a Enterococcus 
653 |a Staphylococcus 
653 |a poultry 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Purevdorj, Khatantuul  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/53907  |y Plný text v Digitální knihovně UTB