Aplikace cyklodextrinů v potravinářství

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Soško, David (Dissertant)
Other Authors: Rouchal, Michal (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2024
Subjects:
Physical Description: 75 s. (129 994 znaků)

Cover

LEADER 01253ntm a22003617u 4500
001 zp64673
041 |a cze 
100 1 |a Soško, David  |4 dis 
245 1 0 |a Aplikace cyklodextrinů v potravinářství 
246 |a Applications of Cyclodextrins in Food Science 
260 |c 2024 
300 |a 75 s. (129 994 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a analýza potravin 
500 |a Studijní obor: Food Chemistry and Analysis 
500 |a Ústav: Ústav chemie 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a cyklodextriny 
653 |a aplikace 
653 |a potravinářství 
653 |a hostitel-host 
653 |a supramolekulární chemie 
653 |a cyclodextrins 
653 |a applications 
653 |a food industry 
653 |a host-guest 
653 |a supramolecular chemistry 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Rouchal, Michal  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/55114  |y Plný text v Digitální knihovně UTB