|
|
|
|
LEADER |
01253ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp64673 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Soško, David
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Aplikace cyklodextrinů v potravinářství
|
246 |
|
|
|a Applications of Cyclodextrins in Food Science
|
260 |
|
|
|c 2024
|
300 |
|
|
|a 75 s. (129 994 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a analýza potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Chemistry and Analysis
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav chemie
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a cyklodextriny
|
653 |
|
|
|a aplikace
|
653 |
|
|
|a potravinářství
|
653 |
|
|
|a hostitel-host
|
653 |
|
|
|a supramolekulární chemie
|
653 |
|
|
|a cyclodextrins
|
653 |
|
|
|a applications
|
653 |
|
|
|a food industry
|
653 |
|
|
|a host-guest
|
653 |
|
|
|a supramolecular chemistry
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Rouchal, Michal
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/55114
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|