|
|
|
|
LEADER |
01226ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp64669 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Hrbáčová, Tereza
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Pyrrolizidinové alkaloidy
|
246 |
|
|
|a Pyrrolizidine Alkaloids
|
260 |
|
|
|c 2023
|
300 |
|
|
|a 82 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a analýza potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Chemistry and Analysis
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav chemie
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a pyrrolizidinové alkaloidy
|
653 |
|
|
|a potraviny
|
653 |
|
|
|a toxicita
|
653 |
|
|
|a biologická aktivita
|
653 |
|
|
|a metody strukturní analýzy
|
653 |
|
|
|a pyrrolizidine alkaloids
|
653 |
|
|
|a food
|
653 |
|
|
|a toxicity
|
653 |
|
|
|a biological activity
|
653 |
|
|
|a structural analysis methods
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Rouchal, Michal
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/54164
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|