|
|
|
|
LEADER |
01291ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp64649 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Mišeková, Lucie
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv extrakčních podmínek na antioxidační potenciál bylinných extraktů
|
246 |
|
|
|a Effect of Extraction Conditions on Antioxidant Potential of Herbal Extracts
|
260 |
|
|
|c 2023
|
300 |
|
|
|a 74 s. (103073 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a analýza potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Chemistry and Analysis
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav chemie
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a antioxidační aktivita
|
653 |
|
|
|a polyfenoly
|
653 |
|
|
|a DPPH
|
653 |
|
|
|a ABTS
|
653 |
|
|
|a bylinné extrakty
|
653 |
|
|
|a antioxidant activity
|
653 |
|
|
|a polyphenols
|
653 |
|
|
|a DPPH
|
653 |
|
|
|a ABTS
|
653 |
|
|
|a herbal extracts
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Škrovánková, Soňa
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/54151
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|