Vliv extrakčních podmínek na antioxidační potenciál bylinných extraktů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mišeková, Lucie (Dissertant)
Other Authors: Škrovánková, Soňa (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2023
Subjects:
Physical Description: 74 s. (103073 znaků)

Cover

LEADER 01291ntm a22003617u 4500
001 zp64649
041 |a cze 
100 1 |a Mišeková, Lucie  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv extrakčních podmínek na antioxidační potenciál bylinných extraktů 
246 |a Effect of Extraction Conditions on Antioxidant Potential of Herbal Extracts 
260 |c 2023 
300 |a 74 s. (103073 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a analýza potravin 
500 |a Studijní obor: Food Chemistry and Analysis 
500 |a Ústav: Ústav chemie 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a antioxidační aktivita 
653 |a polyfenoly 
653 |a DPPH 
653 |a ABTS 
653 |a bylinné extrakty 
653 |a antioxidant activity 
653 |a polyphenols 
653 |a DPPH 
653 |a ABTS 
653 |a herbal extracts 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Škrovánková, Soňa  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/54151  |y Plný text v Digitální knihovně UTB