|
|
|
|
LEADER |
01326ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp64642 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Dubinová, Hana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Stanovení termodynamických parametrů vybraných komplexů s cyklodextriny pomocí isotermální titrační mikrokalorimetrie
|
246 |
|
|
|a Determination of Thermodynamic Parameters of Selected Cyclodextrin or Cucurbituril Complexes by Using Isothermal Titration Microcalorimetry
|
260 |
|
|
|c 2023
|
300 |
|
|
|a 49 s
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a analýza potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Chemistry and Analysis
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav chemie
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a cyklodextrin
|
653 |
|
|
|a isotermální titrační mikrokalorimetr
|
653 |
|
|
|a hostitel-host
|
653 |
|
|
|a cyclodextrin
|
653 |
|
|
|a isothermal titration microcalorimeter
|
653 |
|
|
|a host-guest
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Prucková, Zdeňka
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/54162
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|