|
|
|
|
LEADER |
01311ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp64603 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Labudová, Sandra
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Mikrobiologická analýza lyofilizovaných potravin
|
246 |
|
|
|a Microbiology Analysis of Lyophilized Foods
|
260 |
|
|
|c 2023
|
300 |
|
|
|a 67 s. (79 585 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Potravinářské biotechnologie a aplikovaná mikrobiologie
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Biotechnology and Applied Microbiology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav inženýrství ochrany životního prostředí
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Lyofilizované potraviny
|
653 |
|
|
|a mikroorganismy
|
653 |
|
|
|a mikrobiologická analýza
|
653 |
|
|
|a lyofilizace
|
653 |
|
|
|a Freeze-dried food
|
653 |
|
|
|a microorganism
|
653 |
|
|
|a microbiological analysis
|
653 |
|
|
|a lyophilization
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/53904
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|