Mikrobiologická analýza lyofilizovaných potravin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Labudová, Sandra (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2023
Subjects:
Physical Description: 67 s. (79 585 znaků)

Cover

LEADER 01311ntm a22003377u 4500
001 zp64603
041 |a cze 
100 1 |a Labudová, Sandra  |4 dis 
245 1 0 |a Mikrobiologická analýza lyofilizovaných potravin 
246 |a Microbiology Analysis of Lyophilized Foods 
260 |c 2023 
300 |a 67 s. (79 585 znaků) 
500 |a Studijní obor: Potravinářské biotechnologie a aplikovaná mikrobiologie 
500 |a Studijní obor: Food Biotechnology and Applied Microbiology 
500 |a Ústav: Ústav inženýrství ochrany životního prostředí 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Lyofilizované potraviny 
653 |a mikroorganismy 
653 |a mikrobiologická analýza 
653 |a lyofilizace 
653 |a Freeze-dried food 
653 |a microorganism 
653 |a microbiological analysis 
653 |a lyophilization 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/53904  |y Plný text v Digitální knihovně UTB